24
09/2008
2

Tűz

Valami kigyulladt a szomszéd utcában úgy 10 perccel ezelőtt. Kismillió tűzoltó ment el itt a ház előtt, ami szokatlan egy ilyen kis utcában így kinéztem, hogy mi van. A háztól balra a fák felett nagy füstfelhő, az utcában 3-4 tűzoltóautó és vagy 3 rendőrautó. Bringára pattantam, hogy jó kiváncsiskodó módjára lábatlankodjak a szokatlan esemény körül, de a rendőrök nem engedtek egy bizonyos pontnál tovább (érthető módon). Egy képet azért lőttem, ha nem is túl közelit.

Itt három tűzoltóautó volt, egy másik utcában, másik oldalról közelítve áll még kettő. Gondolom nemsokára megjelenik a híroldalakon, hogy mi is történt. Sajnos a kedves rendőrnő, a képen, nem tudott (vagy akart) felvilágosítást adni, mi is gyulladt ki pontosan. A gyanúm, hogy a nagyjából pont ott elhelyezkedő önkiszolgáló gázkút (gázüzemű autóknak) lehet a dologban. Majd update-elek, ha többet tudok.

UPDATE:

Egy közeli üzem raktárépületében gyulladt ki 100 négyzetméternyi terület, csomagolóanyaggal és alkatrészekkel. Személyi sérülés nem történt, egy szomszédos házból egy asszonyt kellett kimenekíteni, de semmi baja nem lett. A tűzeset oka és a kár nagysága egyelőre nem ismeretes. [Forrás]

Címkék: tűz hamburg

A bejegyzés trackback címe:

https://hamburger.blog.hu/api/trackback/id/tr64679656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Snowqueen 2008.09.26. 11:37:36

Szerencsére gyorsan eloltották!
Más: a képet nézve,ha nem esik az eső és nem fúj a szél,azért nagyon szép ott az ősz...

St4rk · http://hamburger.blog.hu/ 2008.09.26. 11:45:34

Kár, hogy az ilyen napok nem túl gyakoriak :)
Jelenleg a köd és az a nagyon lehangolófajta nedves, hideg szürkeség jellemzi, bár azt mondják, javul a hétvégére...
süti beállítások módosítása