24
07/2008
6

Bringa

Mióta kijöttem ide, nem volt biciklim. Valahogy nem is hiányzott annyira, de tavaly rámjött a biciklizhetnék, nagyjából egyidőben a futhatnékkal, és elkezdtem nézelődni kedvemrevaló kétkerekűek után. Valahogy azonban mindig közbejött valami, leginkább a futással voltam elfoglalva, meg az árakkal is voltak problémák, így nem lett a dologból sokáig semmi. A futás mellett viszont jó lenne  mostmár valami mást is csinálni, gondoltam én. Meg aztán az idősebbik gyerkőc is abban a korban van, hogy tanulgat biciklizni, így jobban meg tudtam alapozni a családi kassza felé a bicikli abszolút szükségességét.

Sokáig keresgéltem mire sikerült választani. Embertelen, hogy mennyi különféle bicikli létezik... Még azonos ár- és kerékpárkategóriákban is annyi van, hogy az olyan fél-laikusoknak, mint én, elég nehéz a döntés. Némi utánajárás, netezés, keresés után végül is egy Kona Cinder Cone 2007-es modellre esett a választásom. Egy régi név a Kona műhelyéből, amely sokat bizonyított, jó alkatrészekből van összerakva és nem utolsósorban éppen akcióban volt kapható, így lecsaptam rá. Online üzletből rendeltem, még nem érkezett meg, a várakozás izgalmát pedig nehezen tudom elnyomni, úgyhogy most beírom ide is :).

Itt egy kép róla addig is:

Címkék: bicikli kona

A bejegyzés trackback címe:

https://hamburger.blog.hu/api/trackback/id/tr95583859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Babarum · http://babarum.hu 2008.07.25. 01:37:36

Nagyrészt a te bejegyzéseidnek köszönhető, hogy rászántam magam a futásra.
Most akkor jön a biciklizés is!? ;)

St4rk · http://hamburger.blog.hu/ 2008.07.25. 09:09:11

:D
Biciklizni mindig szerettem, futni sosem. A futás az csak úgy bejött a képbe. Olcsó és hatékony sport, míg a biciklizés költségesebb, különösen, ha sportszerűen akarod űzni.
Örömmel hallom egyébként, hogy rászántad magad a futásra. :)

Snowqueen 2008.07.25. 09:44:34

Pedig a bejegyzéseid a futásról valóban ösztönzőek,mert én is elkezdtem újra.Mármint futni.:-)
Viszont szomorú hír,hogy bringázni nem fogok,ugyanis nincs biciklim(no,meg én jobban szeretek futni,mint biciklizni...).De neked sok sikert és kitartást a bicajozáshoz is!

St4rk · http://hamburger.blog.hu/ 2008.07.25. 10:59:19

Jó hallani az ilyesmit. :-)

Avval, hogy utáltam futni, nem azt akartam modnani, hogy most is utálok. Nagyon örülök neki, hogy legyőztem a schweinehundot és nekikezdtem. Nem szeretném ezt a tapasztalatot nélkülözni az életemből. Általában inkább szídom magam, hogy miért nem álltam neki korábban. :-)

Snowqueen 2008.07.25. 12:29:54

Ugyan-ugyan,az a lényeg,hogy nekikezdtél!Egyébként a futás és a bicajozás is kardio-sportok,azaz erősítik a szívet,érrendszert,s jót tesznek a keringésnek,növelik a tüdőkapacitást,stb.,ergo mindenkinek jót tesznek,aki műveli.:-)

Babarum · http://babarum.hu 2008.07.25. 13:01:54

Az a baj, hogy nincs mentségem, mert van biciklim!
Futni mindig is utáltam, még akkor is, amikor az állóképesség javítása miatt évekig minden nap minimum 5 kilométert futottam. Egy szükséges rossznak tekintettem/tekintem.
Az úrjakezdésben nagyrészt az motivál, hogy a teniszpályán már majd kiköpöm a tüdőm, és így a játék sem élvezetes annyira. ;)
süti beállítások módosítása