11
11/2008
4

Hirdetések

A blog.hu választás elé állított a mai nappal, melyszerint el kell döntenem, milyen hirdetési konstrukcióban szeretnék részt venni. Van a Csizmás Kandúr féle, amikor nem kell engedélyeznem a hirdetéseket az oldalamon, de akkor nincs is esélyem arra, hogy a blog.hu ill az index.hu főoldalára kerüljek. Második lehetőség a Kétpúpú Teve, amikor engedélyezem a hirdetéseket, melyek fifty-fifty alapon megoszlanak a saját hirdetéseim, illetve a blog.hu hirdetései között. Aztán van még egy bennfenteseknek kijáró, havi fixet hozó opció, de ide csak kiválasztott, nagyforgalmú blogok kerülhetnek be.

Gondolkoztam, hogy mit csináljak, és végül a Teve verzió mellett döntöttem. Nem mintha nagyon foglalkoztatna a gondolat, hogy kikerüljek az index főoldalára, de kizárni sem szeretném a lehetőséget. Egyel több forrás, hogy alkalmanként rámtaláljon valaki. Végül is azért kezdtem el blogolni, hogy egy képet formáljak a hamburgi életről, talán tartalmaz hasznos információt is :). Ebbe némi személyes is keveredik nyilván, de ez is hozzátartozik, nem is akarom elválasztani. Pénzt nem hiszem, hogy hozna, de ez nem is lényeges.

Elhelyeztem tehát oldalt egyet az új dobozból a hirdetéseknek. Még nem teljesen tiszta, hogy hogy is fog ez működni egész pontosan, de úgy gondolom, nem túl feltűnő, vagy tolakodó, remélem másokat sem zavar nagyon :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hamburger.blog.hu/api/trackback/id/tr82763730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mebarak · http://www.mebarak.hu 2008.11.12. 06:50:50

Mik nincsenek :$
Én nem szeretnék hirdetni a blogomon és nem is áll szándékomban.
(Ne vedd magadra, mert a Te hirdetésed szerintem tök jó helyen van:) de azt utálom, amikor megnyitok valamit és a pofámba villan egy barom nagyon Goggles hirdető doboz...

St4rk · http://hamburger.blog.hu/ 2008.11.12. 09:45:14

Nekem sem állt szándékomban. Viszont nehezemre esik lemodnani annak a lehetőségéről, hogy kikerülhessek a főoldalra. Nem mintha ennek olyan nagy lenne az esélye, de hátha :).
Ha beraknak ilyen villogós dobozokat, akkor visszaváltok inkább és mégis lemondok erről :)

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2008.11.15. 12:18:24

Egyszer voltam index főoldalon, pont elég is volt. Kb. 1500 hülyegyerek esett nekem egy-két óra leforgása alatt. Be is zártam gyorsan a kommenteket mielőtt olyat tennék amit megbánok. Az index főoldal nem áldás, hanem átok kéremszépen. Elkerülendő! Ja és mint minden más minden csoda 3, de mivel ez internet nem napig csak óráig tart. Ne kívánd a túlzott ismertséget, több a hátránya, mint az előnye hidd el nekem. Még úgy is, hogy te egy jóval konszolidáltabb blogot vezetsz, mint amilyne az enyém.
süti beállítások módosítása