12
11/2008
7

A virus scanner miért nem megy élőben is?

Úgy látszik a lányom is elkapta ezt a szerencsétlen betegséget, amin a fiam ment át épp. Taknyos, köhög és kicsit lázas. Még remélem, hogy nem pont ugyanazt kapta el, hanem csak megfázott kicsit, vagy valami hasonló. Ha a 4 éves fiam ennyire szenvedett mire kiirtotta magából a vírust, akkor a 10 hónapos hogy fogja átvészelni? Adjatok nekem egy vírusellenőrzőt, amit lefuttatok a lányomon és kiírtja a gonoszokat. De legalább tegye karanténba őket, majd kijönnek a következő barna vonattal.

A fiam meg teljesen lehetetlen mostanában. Szerintem hiányzik neki az ovi. Alig lehet vele bírni, nem hallgat semmire, amit mondunk neki. Reggel pl egy ilyen búcsúbeli tologatós-csattogós játék szárát törte el a fején, miután kijelentette, hogy ezt ő most bizony félbetöri és hiába kiabáltunk neki, hogy ne csinálja, megtette. Mire odaértem, a játék két félben fityegett a kezében... Ilyen szándékos rosszaságot korábban nem csinált.

Sajnos nem tudjuk beadni az oviba, bár ma már szerettük volna, de mondták, hogy ne menjünk, mert sok gyerek skarlátos lett a héten, és fertőzésveszély van.

Asszonyka is eléggé a végét járja, akut alváshiányban szenved és kikészül a folytonos ellenállástól, ami a fiamtól jön... Remélem, hogy hamar lecseng a skarlát és mehet a kölyök megint az oviba. Kell neki az az intenzív foglalkoztatás, amit ott kap, különben teljesen becsavarodik.

A bejegyzés trackback címe:

https://hamburger.blog.hu/api/trackback/id/tr5765005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Snowqueen 2008.11.12. 12:37:09

Olyan kis tüneményes gyermekeid vannak,tündérek!Nagyon szorítok,hogy a kicsi átvészelje nagyobb baj nélkül ezt a vírust!Tartsatok ki,remélem hamar vége lesz ennek a nyavalyának!

venator 2008.11.12. 15:40:58

Kijönnek a "barna vonattal" eltelt egy kis idő mire rájöttem. :))

Itt is megfázás szezon van, orrfújás, fejfájás minden ami kell. Remélem a gyerekek hamar kimásznak belőle. Nekem bevált a forró tea, literszámra.

St4rk · http://hamburger.blog.hu/ 2008.11.12. 20:17:14

@Snowqueen: Köszi :) Én is így gondolom :))

@Venator: A tea nekem is bevált, de nem hiszem, hogy a gyerkőcök olyan szívesen vennék... :)

venator 2008.11.12. 21:28:59

Persze csak módjával, nem literszámra.

St4rk · http://hamburger.blog.hu/ 2008.11.13. 10:25:42

Hogy teljes legyen a kép, asszonyka ma reggelre begyulladt és bedagadt szemekkel ébredt. Elment reggel a háziorvoshoz, az csak tippelni tudott, hogy mi ez. Szerinte valami vírusos fertőzés. Elküldte azonnal szemészhez, most is ott van. Én meg úgy próbálok tenni, mintha dolgoznék, két gyerekkel a hátam mögött. Még jó, hogy a nagyi beugrott kicsit segíteni...

St4rk · http://hamburger.blog.hu/ 2008.11.13. 10:35:52

Ja, azt még hozzá kell tegyem, hogy a nagyi is meg van fázva... Vajon én mikor és mit kapok el?

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2008.11.15. 12:20:29

Szarul hangzik tudom, de át kell esniük rajta, ez van. Erősíti az immunrendszert. Ha mindig minden elkerüli őket, akkor felnőtt korukra lesznek lerobbant, túlgyógyszerezett, elfújazelsőszél típusúak. Az pedig te sem akarod szerintem.
Így van kitalálva.

Reklamálni odafent lehet. :)
süti beállítások módosítása