09
02/2009
2

Disney on Ice: Finding Nemo

Nos, akinek gyereke van, az néha elkényszerül ilyen és hasonló rendeszvényekre is, mint amiről most szó lesz. A hétvégén ugyanis elmentünk megnézni a Disney on Ice sorozat Némó nyomában (Finding Nemo) előadását. 

Valamilyen hirtelen ötlettől vezérelve vettünk rá néhány jegyet pár hónapja. Valószínűleg valami hirdetést láttunk, és mivel Némó az egyik kedvence a fiamnak, belevágtunk. A jegyek nem voltak olcsónak mondhatóak, nagyjából egy koncertjegy magasságában, de még a fájdalomküszöbön belül voltak. Ha jól emlékszem 30,00 € volt darabja.

Az esemény a hamburgi hokistadionban talált helyet, a Color Line Arena-ban. Ez Hamburg hokicsapatának, a Hamburg Freezersnek, az otthona is.

Délután 4 órakor kezdődött a dolog, mi már 3 körül ott voltunk, biztos, ami biztos. Nem volt azonban olyan nagy tumultus, mint gondoltuk, hogy lesz, így relatív akadálytalanul jutottunk be. Ülőhelyünk a bejárathoz közel volt, így belül sem kellett sokat caplatni. Az előtérben természetesen több volt a gagyiárus, mint a vendég és tologatták a gyerekek orra elé a drága, ámde haszontalan játékaikat. Mi szerencsére megúsztuk egy pattogatott kukoricával töltött "kincsesládával" :).

Az előadás maga szerintem jópofa volt. Rosszabbra számítottam. Feltehetőleg Disney nem adja a nevét olyasmihez, ami nem üt meg egy bizonyos szintet, így olyan nagyon rosszra nem is számíthattam volna, de valahogy mégis bizonytalan voltam. Kölyöknek nagyon tetszett és ez a lényeg. Eleinte még visítva nevetgélt, amikor megjelentek az első figurák, aztán ez alábbhagyott. A szünetig megmaradt benne az érdeklődés, aztán a szünet után hanyatlani kezdett és a vége felé panaszkodott, hogy unalmas. Ez természetes egy 4 éves gyerek esetében, akit két órára a székbe kényszerítenek, legyen akármilyen érdekes is, amit nézni kell.

Mindenesetre jól sült el, kellemes program volt, és akinek gyermeke van, tudom ajánlani.

A bejegyzés trackback címe:

https://hamburger.blog.hu/api/trackback/id/tr26931665

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Turulcsirip - st_ark 2009.02.10. 00:07:16

[...]Disney on Ice: Finding Nemo: Nos, akinek gyereke van, az néha elkényszerül ilyen ..[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

euthymia · http://bayofbengal.wordpress.com/ 2009.02.09. 22:16:17

...és akinek nincs?? hihi, én szeretem az ilyen előadásokat! Bár a Hamupipőkére nem jutottam el, de majd egyszer azt is megnézném, mert azt meg itt adták a jégen :)

St4rk · http://hamburger.blog.hu/ 2009.02.10. 11:54:37

Természetesen azoknak is, akik szeretik az ilyen előadásokat :) Én speciel nem mentem volna el magam, de azért meglepően igényese és kellemes volt :)
süti beállítások módosítása