24
06/2009
4

Pinceprojekt Finish

Finishében a pinceprojekt, mostmár tényleg olyan állapotban van a szoba, hogy lakhatónak lehet nevezni. Elkészültek a függönyök, melyek szintén IKEA származásúak, de olyanok voltak eredetileg, amelyek nem mentek rá arra a sínrendszerre (szintén IKEA), amelyet felszereltünk. Ezek voltak elfogadható áron, még azzal együtt is jobban megérte, hogy le kellett vágatni róluk egy csíkot, ahol lyukak voltak kiképezve egy másfajta karnisnak. 

Kép:

A székek nem véglegesen vannak ott, de végül is nem rossz így se.

Tervek közt szerepel még a szabadon maradt falak dekorálása, valami kép, vagy hasonló hiányzik még. És a világítást is fel kell dobni valahogy, a plafonon még az eladók által felszerelt gagyi világítótest van. Pincének jó volt, így már kicsit kevés. Egyelőre beállítottunk egy állólámpát, az kellemesebb és erősebb fényt ad.

Valahogy tévén is el kell  még érni, hogy legyen benne adás, itt ugyanis nincs kábelcsatlakozás és abban sem vagyok biztos, hogy az antenna hoz valamit. Ezt ki fogjuk próbálni, addig marad a dévédélejátszó :).

A bejegyzés trackback címe:

https://hamburger.blog.hu/api/trackback/id/tr231205031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mcsilla · http://meszarosblog.com/ 2009.06.24. 12:05:32

Ez hiperszuper lett! Komolyan! Elnézve a régebbi képeket, hát minden elismerésem a tiétek! Szerintem bárki szívesen tölti majd itt napjait, ha vendégségbe érkezik hozzátok!

Van egy kis meglepi a blogunkon nektek, kukkantsatok be hozzánk, ha van időtök!

Snow (törölt) 2009.06.24. 12:07:07

Nagyon klassz kis helyiség lett,szerintem tökéletes vendégszoba,csak győzzétek hessegetni a vendégeket:-)

euthymia · http://bayofbengal.wordpress.com/ 2009.06.24. 23:53:23

JUJ, ez nagyon szép lett!!!!
Mondom, hogy szeretnék egy ilyen "pincét" :) :)

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2009.06.25. 15:32:16

Hát, hogy a pinyóban mennyit fog egy UHF attenna?! :) ;)

Egyébként, el tudok képzelni egy "vendéget", kissé másnaposan, ahogy felkel, majd odaballag az "ablakhoz", elhúzza a függönyt, majd izomból "kitekint". :) Azaz lefejeleni a polcot, mint vakond a kútkávát. :)
-egy biztos, én igen :)-
süti beállítások módosítása