16
05/2008
0

Intró

Hogy én is csatlakozzak a trendhez, elindítom ezt a blogot, amiben nem szándékozok semmi értelmeset, vagy összefüggőt közölni, azt sem rendszeresen, csak úgy éppen ami az eszembe jut, vagy történik velem, és úgy gondolom, hogy ide be kellene írnom. Ez hangulattól, időjárástól, fényárnyéktól függően változó lesz, ahogy képzelem, tehát nem egy tematikus dolog. A leírtak értelemszagúan a saját véleményemet tükrözik.

Annyit még elmondok, hogy külföldre szakadt hazánkfia vagyok, erre utal a cím is. A hajam javát már megettem, két gyerekem van, egy feleségem. Nulla háziállat, négy nagy, két közepes és nyolc egész kicsi kerék, továbbá néhány százaléknyi ház boldog tulajdonosa vagyok. Foglalkozásom természete hardcore ülőmunka, ami meg is látszik az egészségi állapotomon. Mostanság próbálok ezellen aktívabban tenni, ami meg is látszik az egészségi állapotomon. Ennek örülök, és majd írok is biztosan róla. Amikor elvétve éppen nem az eddig elhangzottakkal foglalkozom, olyankor hobbijaim is vannak, azokról is biztosan szó esik a későbbiekben. De lehet, hogy nem.

Bemutatkozónak, azt hiszem, ennyi elég lesz, viszlát legközelebbig.

Címkék: intro

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hamburger.blog.hu/api/trackback/id/tr48472796

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: manifestation techniques 2018.06.24. 21:00:21

OCR Magazin - akadályfutó versenyek - OCR Magazin

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása