04
08/2008
4

Heti jelentő

A múlt hetem elég mozgalmasra sikeredett, legalábbis ami a végét illeti. Az elején még elég szarul voltam, a torokfájás nem akart sehogy se eltűnni az életemből, pedig megettem minden tőlem telhetőt, hogy így tegyen. Ennek megfelelően a keddi és csütörtöki futás megint kimaradt, gondoltam, hogy ha kímélem a torkomat, akkor gyorsabban gyógyul. Ez be is vált, mert péntekre egész jó lett.

Pénteken viszont el kellett utaznom a szokásos céges nyári partira, amelyre Düsseldorf közelében egy kastélyban került sor. Na, nem olyan Loire menti gyönyörűen rendben tartott épületre kell gondolni, ez valami sokkal régebbi és lepusztultabb kastély volt. Ennek ellenére, vagy pont emiatt, nagyon hangulatos volt a helyszín. A kötelező agytágítás után csapatépítő játékokkal vertük el az időt a vacsoráig. Ez a kastély belső udvarán kapott helyet, míg a korábbi események a kastély körüli füves területen voltak. A vacsora büféjellegű önkiszolgálós volt, de a felkínált ételek finomak voltak. Középen egy nagy függő grillről frissen sült husit lehetett kapni, ehhez a környékén felállított asztalokról köretet és egyéb ételeket szedni. Desszertnek gyümölcs és mignon volt, aminek nagyon örültem, mert elég régen ettem már, errefele valahogy nem annyira divat.

Az udvarról egy kis ajtón át a kastély pincéjébe lehetett jutni, ahol egy színpadon egy DJ szolgált zenével. Természetesen innivaló is járt a kaja mellé, bár itt azért kissé spórolósnak tűnt a kínálat. Kétféle csapolt sör, egy vörös és egy fehér bor, plusz alkoholmentes italok. Egy rövid pillanatra feltűnt ugyan néhány pincér Ramazzottival és grappával, de nagyon hamar eltűntek. Az egyik sör a helybéli Kölsch névre hallgató lötty volt, a másik valamilyen pilseni. Ez természetesen szintén elég hamar elfogyott.

Kevés embert ismertem, számomra ez volt az első alkalom, hogy ilyen céges bulin résztvettem, és a legtöbbjüket még sosem láttam. A cégnek több városban is vannak irodái, én pedig egy egész kicsiben dolgozom. Kiderült, hogy akadnak még más magyarok is. Az este egész jól sikerült, eleinte nem gondoltam, hogy jól is fogom érezni magam. Csak azért mentem el, mert már sok éve a cégnél vagyok és még sosem tettem tiszteletem az éves nyári összeröffenésen és gondoltam itt lenne az ideje. Némileg be is rúgtam, de annyira nem volt vészes. Ha nem kellett volna repülni másnap, akkor jól bírható lett volna :).

Szombaton amint hazamentem, elkezdtük összerakni a kerti házikónkat, úgyismint sufni, amelyet időközben kiszállítottak. Ez egész vasárnap estig tartott, még úgy is, hogy két jófej szomszéd is feláldozta rá a hétvégéjét és segítettek.

A buli miatt a szombati futás is kimaradt, így csak varsárnap sikerült elmenni egyszer. Ehhez az összefoglaló:

Táv: 9,00 km
Össztáv: 65
,78 km
Idő:
01:03:24
HR: 147 / 169
Útvonal: Altonaer Volkspark
Hőmérséklet: 20 °C
Időjárás: napos
Közérzet: egész jó

A bejegyzés trackback címe:

https://hamburger.blog.hu/api/trackback/id/tr92599624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Snowqueen 2008.08.05. 13:43:39

Már azt hittem,hogy gond van,azért nem jelentkezel...De örülök,hogy minden ok,s a céges party is jól sült el.
És örök hálám a korábbi bejegyzésedben szereplő táblázatért,most az alapján futok:-)
(Biztosan azért nem javultál olyan gyorsan,mert nem próbáltad ki a jó kis receptemet...:-)Jobbulást!

St4rk · http://hamburger.blog.hu/ 2008.08.05. 20:50:56

Örülök neki! :-)
Láttam, hogy Babarumnál is feltűnt egy jogmap-es számláló. Már nem hiába írtam össze azt a sok blablát a futásról :-)

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2008.08.06. 12:47:13

WTF Ramazzotti? A grappát mégvágom, de az első az mifene?

Mi meg befejeztük végre a lakást (illetve azt az egy szobát amit heggesztettünk belőle)! :)

Úgyhogy részvétem a kisház miatt. :)

St4rk · http://hamburger.blog.hu/ 2008.08.06. 13:35:16

A Ramazotti hasonlít az Unicumhoz, ilyen likőrizé :)
www.ramazzotti.de/
süti beállítások módosítása