11
08/2008
2

Heti jelentő, 32. hét

Lassan jó lenne egy hét, amikor nem történik semmi, nyugisan csinálhatom, amit eltervezek és szeretnék. Valahogy nem adatik ez meg nekem. :)

Futást tekintve a múlt héten háromszor sikerült menni a tervezett 4 helyett. Ebből a negyedik fele annyi sem volt, mint amennyit szerettem volna. Korábban a bringás kommentek között írtam, hogy múlt héten csütörtökön elütött egy autó. Szerencsére nem történt komolyabb baj, hülye volt, de legalább lassan ment. Ha kicsit gyorsabban megy, lelökhetett volna bicikliútról, be az autók közé, úgyhogy gyakorlatilag boldog lehetek, hogy a lehorzsolt térdeimen kívül más bajom nem esett.  A bal térdemen egy nagyobb, kb tenyérnyi, egybefüggő seb lett, ez  elég kellemetlen. A többi az kisebb, kevésbé zavaró. A bicikli is relatív szerencsésen megúszta a dolgot, baloldali pedál eltört és a hajtókar elgörbült. Macera lesz pont egy ilyen hajtókart találni, rossz esetben muszáj lesz egy komplett készletet venni, pedálokkal, csapágyazással, mindennel együtt.

Ez csütörtök este történt, így a szombati futás kimaradt és vasárnap is csak elég rövidet sikerült a téredeim miatt.

Szombaton még befejeztük a sufni építését, tetőfedés, díszlécek, belülre polcok építése volt műsoron. A délután ráment, de mostmár leglább késznek mondható és vízálló. Este elraktuk a kölyköket aludni és egy kellemes kerti hússütéssel zártuk a napot.

Íme a házikó:

 

Futásaim a héten:

Kedd

Gondoltam letesztelem, hogy mennyi idő alatt futok 11km-t. Nem ment olyan jól, mint szerettem volna, de azért elégedett voltam a végeredménnyel. Este futottam a szokásos reggel helyett és jó meleg is volt, lehet, hogy ezek is kihatottak a teljesítményemre.

Táv: 10,89 km
Össztáv:
76,67 km
Idő:
01:10:27
HR: 160 / 173
Útvonal: Elba felé
Hőmérséklet: 25 °C
Időjárás: napos
Közérzet: jó

Csütörtök

Próbáltam kicsit tempóra gyúrni, így egy kb 3km bemelegítés után időre futottam 3 x 1000 métert. Az idők rendre 5:06, 5:16, 5:35 lettek. 5:55 lett volna a cél, így kicsit gyorsabban futottam, mint szerettem volna, de nem köptem ki annyira a belemet, mint a múltkor a 400 métereknél.

Táv: 7,39 km
Össztáv:
84,06 km
Idő: 00:45:37

HR: 154 / 173
Útvonal: Osdorfer See felé
Hőmérséklet: 22 °C
Időjárás: napos
Közérzet: jó

Vasárnap

Az egyik szomszéddal elmentünk a közeli ligetbe futni. Az idő borzalmas volt, nyomott, nedves, szemerkélő esővel. Hideg nem volt, de a páratartalom olyan magas volt, hogy láttam a saját lehelletemet és úgy dőlt rólam a víz mintha ruhástul úsztam volna.

Táv: ~5 km
Össztáv:
89,06 km
Idő:
00:36:50
HR: 138 / 161
Útvonal: Volkspark Altona
Hőmérséklet: 20 °C
Időjárás: esős, szutyok
Közérzet: nem túl jó

Remélem holnaptól megint rendben fogok tudni futni, ma már nem húzódik és fáj annyira a bal térdem. A torkom is megint elkezdett fájni, most egyből elkezdtem ellene az összes itthon fellelelhető gyógyszert, népi gyógymódot bevetni, ajánlom neki, hogy adja fel :).

Már csak két hét van hátra.

A bejegyzés trackback címe:

https://hamburger.blog.hu/api/trackback/id/tr92610355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2008.08.22. 22:24:15

Remélem azért a bringa javítását legalább kifizettetted a nyanyával aki elgázolt. Ez a minimum, ha már bringaúton gázolt és nem vették el a jogsiját sem.

St4rk · http://hamburger.blog.hu/ 2008.08.25. 10:50:42

Azt kellett volna, de túlságosan magamon kívül voltam, így tovább hajtottam miután lehordtam. Nem nevezném azért gázolásnak sem, épp csak meglökött.

Iszonyatos vihar volt, az egyetlen vágyam volt, hogy otthon legyek végre. Aztán jött ez a nyanya, megdöccentett az autóval, attól aztán még jobban felment a pulzusom, nem tudtam mit csinálok. De nem is vettem észre, hogy valami baja van a bringának, amíg el nem kezdtem vele hajtani. Nem volt feltűnő.

Mindenesetre legközelebb biztosan jobban odafigyelek.
süti beállítások módosítása