13
11/2008
6

Szabadság

Holnaptól előreláthatólag hétfőg szabadságoltam magam. A kölyök már egész jó bőrben van, de nem tudjuk beadni az oviba, mert ott meg skarlátjárvány van. A lányka egyre szarabbul van, nő a láza is, csúnyán köhög, taknyos, alig eszik, és alig alszik. Ennek megfelelően mi sem alszunk sokat. Múlt éjjel én voltam szolgálatban és mivel asszonykám is gyengélkedik, valószínűleg ma éjjel is én leszek. Ő beszedett valami kötőhártyagyulladást, a fél szeme úgy néz ki, mintha roppant gyengéden beverték volna. Kék foltok nincsenek, de jól be van dagadva körülötte, a szemgolyója meg szinte teljesen vörös. Nagymamát is leverte a lábáról a nyavaja. Ma még végighúzta a műszakot, de nagyon rozzantan nézett ki a végén, amikor elment.

Így a maradék napjaimból most kivettem kettőt, remélem elég lesz. És remélem, hogy én nem kapok el semmit, annyi gyümölcsöt eszek, hogy a fülemen jön ki.

Ja, és levettem a hirdetéseket. Túl agresszívek voltak, amiket benyomtak ide a postok közé.

A bejegyzés trackback címe:

https://hamburger.blog.hu/api/trackback/id/tr26767602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Snowqueen 2008.11.13. 23:39:42

Mihamarabbi jobbulást az egész családnak!

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2008.11.15. 12:25:56

Ilyenkor azért erősen elgondolkodom, hogy Akaroménezttényleg?

Mélyen együttérzek. Most már én is csak annyit tudok mondani, hogy jobbulást.

St4rk · http://hamburger.blog.hu/ 2008.11.16. 12:14:59

Köszi... Még mindig nagyon szarul néz ki szegényke. Tegnap valami kiütései is lettek, és mivel azt mondták az oviban, hogy skarlátjárvány van, megijedtünk és elmentünk a gyerekklinikára vele. Röpke 3 órás várakozás után sorra is kerültünk, de szerencsére kiderült, hogy nem vészes. Mondták a nevét, de nem tudom már mi volt. A lényeg, hogy valahogy a kötőhártyagyulladás és a megfázás együttes hatása. Ma még nem nagyon látszik rajta sok javulás. Embertelen mennyiségű takony jön belőle, minden nap friss lepedőt kell felhúzni szegénynek. Olyan kis elesetten néz ki... de nem csinálok róla képet inkább.

Rajtam meg kezd egy torokgyulladás kijönni. Tudtam, hogy nem úszom meg.

Gonosz kis Féreg · http://gonoszfereg.blogol.hu 2008.11.16. 20:37:21

hát ez tényleg nem jó dolog...de lassan vége kell, hogy legyen.

Snwoqueen 2008.11.17. 10:09:26

Áááááááááááááááááááá,szegények!:-(
süti beállítások módosítása