09
12/2008
5

Testmozgás, fekvőtámasz, futás, másnap

Most ismét egy személyes jellegű post következik, kicsit a múlt heti történteket magamból kiírandó.

Múlt hét elején kezdtem el a fekvőtámaszos tréningtervet, ami egész jól ment. A napi mennyiség pont annyi, amit még épp ki tudok szenvedni magamból. Jó benne, hogy nem igényel nagyon sok időt, így nem kell különösebben előre tervezni sem. Ezzel tisztában is voltam, de egy kicsit túllőttem a célon szerintem, nagyon összevissza csinálgattam. Mindig estére hagytam és olyankor a családi élet nem annyira teszi lehetővé, hogy még vacsora előtt, békésen megcsinálhassam a fekvőtámaszaimat. Ebből adódott némi súrlódás itthon, de azért megoldódott és végül sikerült is mindent besúvasztani a programba.

A fekvőtámaszok hétfő, szerda és pénteki napokra esnek. Keddre istenes izomlázaim lettek. Szerdán azért nem okozott gondot a terv teljesítése és addigra egész jól el is múltak a fájdalmak. Csütörtökön egy haverral elmentünk squasholni. Nagyon jó volt, egyetlen probléma, hogy nagyon régen nem csináltam és ennek megfelelően ismét szépen belázasodtak az izmaim, noha ezúttal mások :-).

Péntekre volt tervezve egy kis szülinapi buli, aminek előkészületei eléggé elvitték a napomat, még dolgozni se nagyon volt időm. A fekvőtámaszokat azért a pogácsasütés és a gyerekpátyolgatás közt valahogy sikerült lenyomni. A buli aztán olyan jól sikerült, hogy a szombati napom nagyrészét fel is emésztette a regeneráció :-).

Vasárnap azért sikerült elmenni egy laza 8 kilométert futni, aminek következtében el is értem a 400km-t a jogmap-es számlálómon. :-)

Tegnap kezdtem meg a második hetet a fekvőtámaszozásban. Sajnos nem ment olyan jól, mint a múlt héten. Sokkal hosszabb szüneteket kellett tartanom a szériák között, hogy meg tudjam csinálni a következőt és szenvedtem mint a kutya. Ezt egyelőre a hétvégi magatartásomra vezetem vissza és reménykedek, hogy javulni fog :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://hamburger.blog.hu/api/trackback/id/tr81811048

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Turulcsirip - st_ark 2008.12.09. 23:07:46

[...]fekvőtámasz, futás, másnap: Most ismét egy személyes jellegű post köv..[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Euthymia · http://lapszelen.freeblog.hu 2008.12.09. 11:22:53

"a családi élet nem annyira teszi lehetővé, hogy még vacsora előtt, békésen megcsinálhassam a fekvőtámaszaimat. Ebből adódott némi súrlódás"

Na, itt elképzeltem, hogy a gyerkőcök ott másználnak a fekvőtámaszozó apuka körül, ugrálnak a hátán és bemásznak alá, amikor éppen kinyomja magát!
Ne haragudj, de olyan aranyos képnek tűnik ez!
Azért egészen jól bírtad! Kitartást hozzá az eltervezett mennyiségig!! (én egy darabot sem bírok megcsinálni, na jó, max 1,5).

St4rk · http://hamburger.blog.hu/ 2008.12.09. 13:55:08

Valahogy úgy kell elképzelni :-)
Plusz még asszonyka morgolódik mellé, hogy miért nem segítek teríteni, vagy valami ilyesmi :-)

Babarum · http://babarum.hu 2008.12.09. 14:11:37

Grat a 400-hoz!
500-nál bulizunk? :)

bttn · http://bttn.freeblog.hu 2008.12.11. 08:13:53

és még ráadásul nyújtani is kell utána. rá kellett jönnöm, mostmár olyan sok, hogy ha nem nyújtom le, azt megbosszulja. :(
süti beállítások módosítása