04
02/2010
4

Nem tudom, észrevettétek-e már, de esett némi hó az elmúlt időben.

Itt Hamburgban is elég sok, szokatlanul sok, szerintem a város nincs is felkészülve ilyen extrém helyzetekre. Mindent összevetve azért valahogy megküzdöttek vele. Elfogyott ugyan a só, de a fő útvonalakon lehet közlekedni. Bár befagyott az Alster is, azért annyira nem volt hideg, hogy hivatalosan is ráeresszék a népet. Szóval összességében véve annyira nem volt kezelhetetlen állapot, mint másutt.

Dél - Németországban például, ahol van egy projektem, még egy fokkal macerásabb a helyzet. Annyi hó esett, hogy teherautókkal szállítják ki a városból, hogy legalább néhány parkolóhely maradjon. Az utcák sokhelyen egysávosra szűkültek a hó miatt, iskolákat, óvodákat, sportlétesítményeket bezárták, szemétszállítást, tömegközlekedést és hasonlókat több napra leállították.

Múlt hétvégén volt alkalmam elmenni és pár fotót lőni. Itt egy pár belőlük:





Nagyrészüket csak átvettem a Hamburg50 blogról :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hamburger.blog.hu/api/trackback/id/tr201729426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stampoasis · http://hamburgfoto.wordpress.com/ 2010.02.06. 21:37:34

akár ráeresztették hivatalosan a népet az alsterre, akár nem. mi azért kirpóbáltuk milyentöbb kilométert tenni a befagyott tavon, hamburg egyik legszebb panorámáját élvezve. ugyan izgultam kicsit, de nem szakadt be alattunk a jég. a fotók itt is ugyanúgy tetszenek;-)

BúgóCsiga 2010.03.06. 11:56:19

elolvadt mar a ho?:)

csigusza.wordpress.com
a volt gonoszfereg.blogol.hu
süti beállítások módosítása