26
09/2008
5

Új szerzemények

Két, egymástól teljesen eltérő jellegű, de hasonlóan örvendetes új tárgy került a birtokomba.

Az egyik, az ellopott TomTom-om utóda, egy Navigon 7110. Még nem volt alkalmam gyakorlatban tesztelni, de majd írok róla, ha megtörtént. Az első benyomások alapján elég szimpatikus.

A másik meg rendes magyar zöldpaprika. Ennek jelenleg jobban is örülök, mint a GPSnek, régen ettem már hazait. Holnap főzök valami finomat belőle. Szerencsére néha fel-felbukkannak ilyesmik egyes boltokban, olyankor mindig lecsapok rájuk. :-)

Mostanában látni a tévében Pick reklámokat is, nyilván valami terjeszkedős offenzívába kezdtek. Eddig is lehetett egyes Pick árukat venni, mint például téliszalámi és kolbász (sőt egyszer még paprikás szalonnát is találtam), de hirdetéssel nem találkoztam. Csak terjedjenek, szeretjük a szalámit :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://hamburger.blog.hu/api/trackback/id/tr59682976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Euthymia · http://lapszelen.freeblog.hu 2008.09.26. 14:57:12

Szia, nekünk is navigon van, vagy 2 hónapig böngészte a Zuram a netet a megfelelő kütyü után, és meg kell mondjam, jól valasztott. Legalábbis azt hiszem, amennyire én értek hozzá :) szeretem én is!

itt is lehet néha itt-ott látni magyar terméket, de nem annyira jellemző sajnos, kéne valami jó kis üzletláncot alkotni, ahogy a lengyel barátok is teszik...

Babarum · http://babarum.hu 2008.09.28. 12:36:57

A navigon szerintem jó választás, bár még soha nem nyomogattam, de csak jót hallottam róla.

Babarum · http://babarum.hu 2008.09.28. 12:39:30

Jajj! A paprika lemaradt.
Ne ingerelj ilyenekkel! Itt még mutatóba sincs ilyen. :(

Snowqueen 2008.09.29. 11:22:40

Az oroszoknál sűrűn előfordul az Egri Bikavér a polcokon,nem is olcsón:-) Mondjuk,Moszkvában van magyar bolt,ahol csak hazai élelmiszereket lehet venni,úgyhogy,amikor ott vagyok,akkor sem nélkülözöm a magyar csemegéket:-)
Mit szólsz a lecsóhoz? (Ötlet a paprika hasznosításához:-)

St4rk · http://hamburger.blog.hu/ 2008.09.29. 11:43:53

Az volt az én tervem is, de jöttek barátok vendégségbe és inkább paprikáskrumplit csináltam közkívánatra. A maradékból tegnap egy salátát kanyarintottam :)
süti beállítások módosítása